MusaPaja

Kirjoita tekstisi tähän...MusaPaja on ikäihmisille/palvelutaloihin suunnattu n. 40 minuutin pituinen musiikkihetki, jossa jutellaan asukkaiden kanssa eri teemoista, sekä lauletaan yhteislauluja.

Tarkoituksena on, että hetki on rento, mukava ja turvallinen. Asukkaat voivat jakaa omia muistojaan, kuulumisiaan ja ajatuksiaan, sekä laulaa tuttua yhteisiä kappaleita.

Palvelutalo voi tilata MusaPaja -kertoja taloonsa haluamansa määrän. MusaPaja voidaan pitää esim. kerran viikossa, tai harvemmin. Kaikki on räätälöitävissä palvelutalon toiveiden mukaisesti.

Yhden MusaPajan kesto on 30-40 min (räätälöidään palvelutalon toiveiden mukaan). MusaPaja pidetään palvelutalon tiloissa. Kovanen säestää laulettavat laulut omilla sähkökoskettimillaan tai jos tilassa on piano, soitetaan sitä.

Asukkaat voivat myös osallistua musisointiin erilaisilla Kovasen tuomilla rytmisoittimilla. Laulettavat laulut ovat tunnettuja kappaleita, sekä asukkaiden omia toivelauluja. Kovanen tuo asukkaille laulujen sanat.

Yhteislaulujen lomassa, MusaPajoissa myös jutellaan eri aiheista. Laulettavat laulut liittyvät juteltaviin teemoihin. Teemat ovat kalenterivuoden eri juhlapyhiä (esim. vappu, veteraanien päivä, Mikael Agricolan päivä).

Mikäli sille viikolle, jolloin MusaPaja pidetään, ei osu erillistä juhlapyhää, toimii keskustelu/laulu -teemoina muut aiheet, kuten lapsuus, perhe ja rakkaus.

Tärkeintä on, että jokainen osallistuja voi osallistua MusaPajaan juuri sillä tavalla kuin itse haluaa.

Yhden MusaPajan kesto on 30-40 min (räätälöidään palvelutalon toiveiden mukaan). MusaPaja pidetään palvelutalon tiloissa. Kovanen säestää laulettavat laulut omilla sähkökoskettimillaan tai jos tilassa on piano, soitetaan sitä.Yhteislaulujen lomassa, MusaPajoissa myös jutellaan eri aiheista. Laulettavat laulut liittyvät juteltaviin teemoihin. Teemat ovat kalenterivuoden eri juhlapyhiä (esim. vappu, veteraanien päivä, Mikael Agricolan päivä).


Tilaus/tiedustelut: paula.k.kovanen@gmail.com / 0503370727

MusaPajaa tukee LC Helsinki/Kallio
https://www.verkkoviestin.fi/lionshkikallio/